Samen op zoek naar jouw droomhuis in de regio Breda

Wij wijzen je de weg tijdens het aankoopproces en bewaken jouw belang

De woningmarkt is booming. Dat betekent snel reageren als een huis online wordt aangeboden. Als je naar een open dag gaat ben je waarschijnlijk niet de enige kijker. Je wilt natuurlijk niet dat iemand anders jou voor is, maar je wilt ook niet te veel betalen. Bij ROGA ben je aan het goede adres, want wij begeleiden je aankoopproces van start tot eind. Omdat we pas tevreden zijn wanneer jij dat ook bent, gaan we door tot dat jouw droomhuis gevonden is. Dat doen we zo: 

in 4 stappen opzoek naar jouw droomhuis in Breda

1. Kennismaking

We vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk, omdat elke woonwens anders is maar dezelfde toewijding verdient. Daarom willen we eerst precies begrijpen waar je naar op zoek bent.

Kennismaking

2. Aan de slag

Nu gaan we actief op zoek naar je potentiële droomhuis. Door áltijd bereikbaar te zijn voor je vragen en opmerkingen, weten we zeker dat de huizen die we je laten zien ook echt voldoen aan je wensen.

Aan de slag

3. Kijkje nemen

Een huis is nog geen thuis tot je er zelf een keer hebt rondgelopen. Onze makelaars regelen bezichtigingen voor je waarin zij hun expertise kunnen loslaten op het huis en jij je fantasie over de toekomst.

Kijkje nemen

4. Aankoop

Het huis gevonden dat aan alle wensen voldoet? Geweldig, maar zelfs daar stopt ons contact nog niet. Ook vanaf het eerste bod tot het tekenen van de koopovereenkomst zijn we erbij. Gewoon tot dat droomhuis realiteit geworden is.

Aankoop

Waarom ROGA?

Wij zijn ROGA, een full service makelaarskantoor dat waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Zowel tussen onze makelaars als met onze klanten, omdat elke aanvraag dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen we ervoor dat we uw woonwensen op de best mogelijke manier realiseren. En dat zonder gedoe: we staan namelijk altijd voor u klaar, óók ’s avonds en in het weekend.

Snel schakelen

Lagere koopprijs dan u zelf kunt realiseren

Behartigen van uw belangen als koper

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

10

"Gisteren hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe appartement. Vandaag begint de stukadoor al met de eerste werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij er straks prettig gaan wonen. Graag willen wij jullie bedanken voor de plezierige samenwerking: Colette voor de goede zorgen, Niek voor zijn adviezen en Gijs voor zijn inbreng gisteren. Vanaf eind november zullen wij in Breda komen wonen. Wellicht nog eens tot ziens!"
Mervrouw Timmermans

10

"Het werken met de dame en heren van ROGA makelaars is een feestje. Ontspannen, vertrouwensvol, humorvol, zakelijk, open, transparant, to the point, no nonsense, scherp, onderhandelingsvaardig, tot in detail verzorgd, voorkomend, up tempo, afspraak is afspraak. De adviezen van Gijs en Nick snijden hout. Ze zijn altijd onderbouwd en als je 'tegengas' geeft luisteren ze, stellen vragen en leggen goed uit of en waarom ze je aanraden hun advies te volgen of juist niet. Dat alles in een ontspannen, gemakkelijke en respectvolle sfeer. En bovenal: op alle punten bleken de heren het bij het rechte eind te hebben. Vakmensen die hun markt kennen! ROGA makelaars is een typisch geval van klein en fijn!"
Dhr. Maassen

9,1

"Roga heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. De vraaggprijs was precies goed waardoor ons huis na 5 dagen al verkocht was."
Mevr. Mangnus

8,8

"Het was een prettige samenwerking en het huis binnen een dag verkocht voor de vraagprijs! Kan niet veel beter!"
Dhr. Pijnenburg

10

"Wij zijn zeer tevreden met Roga Makelaars. Gijs Schonck was de makelaar die ons huis heeft verkocht. Hij is behulpzaam, duidelijk en komt afspraken na. Communicatie is erg prettig. Ook heel het team van Roga staat klaar als je vragen hebt. Als mensen aan mijn vragen of ik een goede makelaar weet, dan zeg ik zeker Roga! Een dikke 10!"
Dhr. Wiegerink

9,3

"De communicatie verliep uitstekend, korte lijnen met makelaar Gijs en de vriendelijke dames op kantoor, open en eerlijke antwoorden op al mijn vragen en last but not least, binnen twee weken 9 bezichtigingen en naar aanleiding daarvan meteen verkocht!"
Mevr. Van Dommelen

Goed verhaal ROGA, we gaan aan de slag!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking