Samen op zoek naar jouw droomhuis in de regio Breda

Wij wijzen je de weg tijdens het aankoopproces en bewaken jouw belang

De woningmarkt is booming. Dat betekent snel reageren als een huis online wordt aangeboden. Als je naar een open dag gaat ben je waarschijnlijk niet de enige kijker. Je wilt natuurlijk niet dat iemand anders jou voor is, maar je wilt ook niet te veel betalen. Bij ROGA ben je aan het goede adres, want wij begeleiden je aankoopproces van start tot eind. Omdat we pas tevreden zijn wanneer jij dat ook bent, gaan we door tot dat jouw droomhuis gevonden is. Dat doen we zo: 

in 4 stappen opzoek naar jouw droomhuis in Breda

1. Kennismaking

We vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk, omdat elke woonwens anders is maar dezelfde toewijding verdient. Daarom willen we eerst precies begrijpen waar je naar op zoek bent.

Kennismaking

2. Aan de slag

Nu gaan we actief op zoek naar je potentiële droomhuis. Door áltijd bereikbaar te zijn voor je vragen en opmerkingen, weten we zeker dat de huizen die we je laten zien ook echt voldoen aan je wensen.

Aan de slag

3. Kijkje nemen

Een huis is nog geen thuis tot je er zelf een keer hebt rondgelopen. Onze makelaars regelen bezichtigingen voor je waarin zij hun expertise kunnen loslaten op het huis en jij je fantasie over de toekomst.

Kijkje nemen

4. Aankoop

Het huis gevonden dat aan alle wensen voldoet? Geweldig, maar zelfs daar stopt ons contact nog niet. Ook vanaf het eerste bod tot het tekenen van de koopovereenkomst zijn we erbij. Gewoon tot dat droomhuis realiteit geworden is.

Aankoop

Waarom ROGA?

Wij zijn ROGA, een full service makelaarskantoor dat waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Zowel tussen onze makelaars als met onze klanten, omdat elke aanvraag dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen we ervoor dat we uw woonwensen op de best mogelijke manier realiseren. En dat zonder gedoe: we staan namelijk altijd voor u klaar, óók ’s avonds en in het weekend.

Snel schakelen

Lagere koopprijs dan u zelf kunt realiseren

Behartigen van uw belangen als koper

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

9

"Wij zijn zeer tevreden over Roga makelaars. Goede begeleiding, meedenkend en goed bereikbaar. Daarnaast vriendelijk, enthousiast maar ook doortastend en zakelijk. Gewoon zoals het hoort eigenlijk!"
Mervrouw Boekhout

10

"Je merkt gewoon dat de mensen weten waar ze je het over hebben. Dat begint al met de introductie waardoor je een goed indruk krijgt van de waarde van je woning en een realistische vraagprijs wordt vastgesteld. Over de voorgestelde verkooptactiek was ik zeer te spreken en het heeft ook geresulteerd in een hele snelle verkoop tegen een mooie verkoopprijs. Verder is het fijn dat er snel geschakeld kan worden. Ze zitten er bovenop, zijn snel met antwoorden, houden je op de hoogte van de reuring in de markt en doen er alles aan om de verkoop tot een succes te maken."
Mevrouw Boer

10

"Roga makelaar heeft ons huis super verkocht. Van strategie tot aanpak, alles is in de puntjes geregeld. Deskundig maar toch familiair en niet uit de hoogte, dit is wat veel makelaars naar onze mening wel hebben. Zodoende hebben we voor Roga gekozen en hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Als je een no nonsense makelaar zoekt, die met beidee benen op de grond staat en waar je echt een goed gevoel aan overhoud, moet je bij Roga makelaars zijn. Dank heren voor de fijne samenwerking."
De heer Van der Kwaak

8,5

"Het contact met de makelaar verliep bijzonder goed. Hij was alert op de ontwikkelingen m.b.t. de verkoop. Vriendelijk in de omgang en betrokken bij het proces."
De heer Van Steenderen

9,0

"Het contact met de makelaar verliep goed, we hadden verwacht dat het toch wel enkele maanden zou duren voordat ons chalet verkocht zou zijn. Vooral omdat het winter was en niet bepaald een goede tijd voor de verkoop van een chalet. Maar het is toch nog snel verkocht, Gijs bedankt hiervoor!"
De heer Van Rijckevorsel

10

"Proces is zeer snel verlopen en alle verplichtingen zijn goed en snel nagekomen. Verder is het huis voor een goeie prijs verkocht."
De heer Suiker

Goed verhaal ROGA, we gaan aan de slag!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking