fbpx

Samen op zoek naar jouw droomhuis in de regio Breda

Wij wijzen je de weg tijdens het aankoopproces en bewaken jouw belang

De woningmarkt is booming. Dat betekent snel reageren als een huis online wordt aangeboden. Als je naar een open dag gaat ben je waarschijnlijk niet de enige kijker. Je wilt natuurlijk niet dat iemand anders jou voor is, maar je wilt ook niet te veel betalen. Bij ROGA ben je aan het goede adres, want wij begeleiden je aankoopproces van start tot eind. Omdat we pas tevreden zijn wanneer jij dat ook bent, gaan we door tot dat jouw droomhuis gevonden is. Dat doen we zo: 

in 4 stappen opzoek naar jouw droomhuis in Breda

1. Kennismaking

We vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk, omdat elke woonwens anders is maar dezelfde toewijding verdient. Daarom willen we eerst precies begrijpen waar je naar op zoek bent.

Kennismaking

2. Aan de slag

Nu gaan we actief op zoek naar je potentiële droomhuis. Door áltijd bereikbaar te zijn voor je vragen en opmerkingen, weten we zeker dat de huizen die we je laten zien ook echt voldoen aan je wensen.

Aan de slag

3. Kijkje nemen

Een huis is nog geen thuis tot je er zelf een keer hebt rondgelopen. Onze makelaars regelen bezichtigingen voor je waarin zij hun expertise kunnen loslaten op het huis en jij je fantasie over de toekomst.

Kijkje nemen

4. Aankoop

Het huis gevonden dat aan alle wensen voldoet? Geweldig, maar zelfs daar stopt ons contact nog niet. Ook vanaf het eerste bod tot het tekenen van de koopovereenkomst zijn we erbij. Gewoon tot dat droomhuis realiteit geworden is.

Aankoop

Waarom ROGA?

Wij zijn ROGA, een full service makelaarskantoor dat waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Zowel tussen onze makelaars als met onze klanten, omdat elke aanvraag dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen we ervoor dat we uw woonwensen op de best mogelijke manier realiseren. En dat zonder gedoe: we staan namelijk altijd voor u klaar, óók ’s avonds en in het weekend.

Snel schakelen

Lagere koopprijs dan u zelf kunt realiseren

Behartigen van uw belangen als koper

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

10

"Hele fijne samenwerking met Roga makelaars. Prettige mensen die met je meedenken en maatwerk leveren. Goede kennis van de woningmarkt en van de ontwikkelingen in de omgeving. Heel sterk in de communicatie. Bij ontwikkelingen wordt er direct teruggekoppeld. En wanneer actie nodig is wordt er snel gehandeld. Daarnaast is het team goed op elkaar ingespeeld. Heel fijn makelaarskantoor!"
De heer Koekkoek

10

"Wat een toppers!! Super toegankelijk, doen net dat stapje extra, ook als de zaken tegen zitten! En niet onbelangrijk ons huis was in no-time verkocht!"
De heer Sol

9,8

"Korte lijnen met de makelaar; persoonlijk contact, meedenkend en servicegericht. Kortom, een prettige samenwerking."
Mevrouw Flohr

10

"De verkoop van mijn huis is ontzettend snel gegaan. Het contact met Roga, zowel voorafgaand aan en gedurende de verkoop is heel prettig geweest. Door het kleine team met gemoedelijke sfeer is het kantoor heel toegankelijk. Iedereen komt heel integer, oprecht en no nonsense over. Een kantoor dat hard werkt gecombineerd met plezier en humor! Voor mij was het de perfecte match."
Mevrouw Pennings

9,3

"Fijn klein team zonder poeha. Betrokken, eerlijk en deskundig. Het snelle communiceren via de groepsapp vond ik heel prettig. Zonder Niek & Gijs tekort te willen doen was ik het meest enthousiast over Florent. Dat levelde super. Ook n compliment voor Jacqueline vind ik op zijn plaats. Bedankt allemaal!"
Mevrouw Rasenberg

10

"Wij zijn erg blij dat Roga makelaars onze woning voor ons heeft verkocht! Ze zijn een bekwaam team met kennis van de markt, actief handelen en veel lef! Een paar dagen voordat wij op vakantie gingen hebben we Roga de sleutel gegeven en toen we 24 dagen later thuis kwamen lag de verkoopovereenkomst op onze eettafel! Wij raden Roga zeker aan!"
Mevrouw De Jong

10

"Hele fijne makelaar. Ik was bij het eerste telefoongesprek al overtuigd van hun kunnen. We zijn dan ook per direct van start gegaan en hebben mijn huis binnen een week verkocht. Kundig, servicegericht, niets is teveel gevraagd, altijd snel een reactie en ook zeker belangrijk ze zijn heel aardig en geven je echte aandacht. Wat mij betreft DE makelaar van Breda!"
Mevrouw Wirken

9,0

"Vriendelijk en doeltreffend team. Altijd goed bereikbaar om te helpen en informatie te geven. Middels een Watsapp groep was iedereen op de hoogte. Regelde alle communicatie met de koper en de notaris goed. Ze hebben een goede fotograaf ingeschakeld zodat de woning mooi geadverteerd kon worden. Zeer tevreden!"
De heer Beerling

Goed verhaal ROGA, we gaan aan de slag!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking