Samen met jouw aankoopmakelaar op zoek naar jouw droomhuis in de regio Breda

Het aankopen van de woning van jouw dromen in Breda of omgeving is – door de huidige markt – niet zo eenvoudig. Breda is een populaire woonstad en dat begrijpen wij natuurlijk.

Wil je je kansen vergroten? Een aankoopmakelaar helpt je verder. Wij kunnen de Bredase huizenmarkt als geen ander en kunnen jou het beste adviseren over het aankopen van een woning. Wij weten waar de kansen liggen!

Als aankoopmakelaar plannen we bezichtigingen voor je in, gaan wij mee naar deze afspraken, adviseren wij je over een bod, nemen wij het biedingsproces uit handen en zorgen wij dat – na een geslaagde aankoop – alles verloopt zoals afgesproken. En bovendien: wij geven je onze eerlijke mening over de huizen die je gaat bezichtigen. Wij willen niet alleen een fijn huis voor je aankopen, wij willen ook dat je een goede deal maakt. Zéker in de huidige woningmarkt.

Bezichtig jouw droomwoning met onze aankoopmakelaar

Wil jij in Breda of in de omgeving van Breda gaan wonen? Dat snappen wij wel! Voor het inplannen van alleen al een bezichtiging moet je er snel bij zijn. Je krijgt maar één keer de kans om een woning te bezichtigen en dan moet je vaak binnen een paar dagen een bod uitbrengen.

Een aankoopmakelaar kan vaak al een bezichtiging regelen voor de woning op sites als Funda of andere platformen zichtbaar is. Dit vergroot jouw kans op de woning van je dromen! Wij denken met je mee en voeren de onderhandelingen als jij ervan overtuigd bent dat je jouw droomwoning hebt bezichtigd. Wordt het bod geaccepteerd? Dan controleren wij ook de koopakte die de verkopend makelaar heeft opgesteld. Ook op de dag van de eigendomsoverdracht gaan wij mee naar de eindinspectie om je te begeleiden. En dit alles op basis van no cure, no pay.

Waarom ROGA?

Wij zijn ROGA, een full service makelaarskantoor dat waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Zowel tussen onze makelaars als met onze klanten, omdat elke aanvraag dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen wij ervoor dat wij jouw woonwensen op de best mogelijke manier realiseren. En dat zonder gedoe: wij staan namelijk altijd voor je klaar!

Snel schakelen

Lagere koopprijs dan je zelf kunt realiseren

Behartigen van je belangen als koper

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

Goed verhaal ROGA, we gaan aan de slag!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.