200639901919831 Spring naar content

Jouw aankoopmakelaar in Breda en omgeving

"Het kopen van een eigen woning is een van de grootste stappen uit een mensenleven. Daar wil je niet te simpel over denken. Wij niet in ieder geval."

Het vinden van een droomhuis is geen gemakkelijke opgave. Advies van een deskundige kan dan ook goed van pas komen: je krijgt direct inzicht in de bouwkundige staat van een woning en de reële waarde. Wij weten uit ervaring dat dat je het nodige kan besparen.

Wil jij een huis kopen in Breda, dan gaan de makelaars van ROGA samen met jou op zoek naar jouw ideale woning. Onze aankoopmakelaars hebben de nodige ervaring en kennen de woningmarkt van Breda en omgeving op hun duimpje. En aangezien klanttevredenheid bij ons altijd op de eerste plaats staat, hoef je bij ROGA Makelaars niet te betalen als wij niet leveren. Zo maak je dus geen onnodige kosten. Dat is pas aangenaam!

Kun je niet wachten om te verhuizen naar het huis van jouw dromen? Plan dan een afspraak met een deskundige aankoopmakelaar in Breda. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Aankoopmakelaar in Breda en omgeving

Wanneer jij van plan bent een huis te kopen in Breda of omgeving, weet je misschien al exact waar je naar op zoek bent. Wie weet vind je in ons aanbod woningen die te koop staan wel al een woning die aan al jouw wensen voldoet. Heb je nog geen idee wat je (precies) zoekt in een woning, dan hoef je je geen zorgen te maken: een aankoopmakelaar van ROGA Makelaars helpt je een lijstje op te stellen met jouw wensen en behoeftes.

Kennismaking

Aan de slag

Kijkje nemen

Aankoop

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek zet jouw aankoopmakelaar samen met jou al jouw woonwensen en -eisen op een rijtje. Wil je een huis kopen in Breda zelf? Zo ja, in welke wijk? Of staat jouw droomwoning in Ulvenhout of Bavel? Hoeveel slaapkamers heeft jouw ideale woning? Wil je een tuin of niet? Kortom: er is genoeg te bespreken. We zijn op zoek naar een huis dat bij jou past dus we willen jouw verhaal horen!

Aan de slag

Zodra we al jouw wensen en behoeftes duidelijk voor ogen hebben, starten wij onze zoektocht naar een geschikte woning. Via een Whatsapp-groep worden de nieuwste woningen in de markt met je gedeeld. Wil je bij een van de woningen een kijkje gaan nemen? Dan nemen wij contact op met de verkopend makelaar.

Kijkje nemen

Een aankoopmakelaar gaat altijd met je mee naar een bezichtiging. Mocht je namelijk een bod willen uitbrengen op deze woning, dan kunnen wij je alleen goed adviseren als wij zelf met onze eigen ogen de woning hebben gezien. Tijdens bezichtigingen leren wij je nog beter kennen en kunnen we jouw zoektocht altijd verder bijsturen.

Aankoop

Heb je de woning van jouw dromen bezichtigd en wordt het bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! Wij controleren de koopakte die de verkopend makelaar heeft opgesteld en begeleiden je tot je bij de notaris zit voor het tekenen van de eigendomsoverdracht.

Gaan wij samen op zoek naar jouw droomwoning?

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Breda? Wij drinken graag een kopje koffie met je bij jou thuis of bij ons op kantoor. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en wij hebben alle kennis en contacten in huis om jou te helpen bij jouw zoektocht naar jouw ideale woning.

Persoonlijk(heid) voorop!

Groot netwerk in Breda

Deskundig advies