Samen op zoek naar jouw droomhuis in de regio Breda

Wij wijzen je de weg tijdens het aankoopproces en bewaken jouw belang

De woningmarkt is booming. Dat betekent snel reageren als een huis online wordt aangeboden. Als je naar een open dag gaat ben je waarschijnlijk niet de enige kijker. Je wilt natuurlijk niet dat iemand anders jou voor is, maar je wilt ook niet te veel betalen. Bij ROGA ben je aan het goede adres, want wij begeleiden je aankoopproces van start tot eind. Omdat we pas tevreden zijn wanneer jij dat ook bent, gaan we door tot dat jouw droomhuis gevonden is. Dat doen we zo: 

in 4 stappen opzoek naar jouw droomhuis in Breda

1. Kennismaking

We vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk, omdat elke woonwens anders is maar dezelfde toewijding verdient. Daarom willen we eerst precies begrijpen waar je naar op zoek bent.

Kennismaking

2. Aan de slag

Nu gaan we actief op zoek naar je potentiële droomhuis. Door áltijd bereikbaar te zijn voor je vragen en opmerkingen, weten we zeker dat de huizen die we je laten zien ook echt voldoen aan je wensen.

Aan de slag

3. Kijkje nemen

Een huis is nog geen thuis tot je er zelf een keer hebt rondgelopen. Onze makelaars regelen bezichtigingen voor je waarin zij hun expertise kunnen loslaten op het huis en jij je fantasie over de toekomst.

Kijkje nemen

4. Aankoop

Het huis gevonden dat aan alle wensen voldoet? Geweldig, maar zelfs daar stopt ons contact nog niet. Ook vanaf het eerste bod tot het tekenen van de koopovereenkomst zijn we erbij. Gewoon tot dat droomhuis realiteit geworden is.

Aankoop

Waarom ROGA?

Wij zijn ROGA, een full service makelaarskantoor dat waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Zowel tussen onze makelaars als met onze klanten, omdat elke aanvraag dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen we ervoor dat we uw woonwensen op de best mogelijke manier realiseren. En dat zonder gedoe: we staan namelijk altijd voor u klaar, óók ’s avonds en in het weekend.

Snel schakelen

Lagere koopprijs dan u zelf kunt realiseren

Behartigen van uw belangen als koper

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

Goed verhaal ROGA, we gaan aan de slag!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking