Huis laten taxeren in Breda

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Partijen willen graag weten wat de waarde is.

Wij verzorgen taxaties voor alle type woningen en voor alle doeleinden. Of het nu gaat om een aankoop- of verkoopbeslissing of een taxatie voor (her)financiering (wel of niet met waarde na verbouwing). Door onze deskundigheid, ervaring en uitgebreide informatiebronnen garanderen wij een realistisch en goed gefundeerd taxatierapport.

Bij het uitvoeren van een taxatie komt één van onze ROGA taxateurs bij jou langs om een taxatierapport voor je op te stellen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de staat van de woning en vergelijkbaar aanbod in de regio.

Nationale Hypotheek Garantie

Onze samenwerking met de Taxateurs Unie en het NWWI maakt het mogelijk voor jou een rapport te vervaardigen dat goedkeuring heeft van Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen zodat je een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) kunt verkrijgen.

 

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

10

"Gisteren hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe appartement. Vandaag begint de stukadoor al met de eerste werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij er straks prettig gaan wonen. Graag willen wij jullie bedanken voor de plezierige samenwerking: Colette voor de goede zorgen, Niek voor zijn adviezen en Gijs voor zijn inbreng gisteren. Vanaf eind november zullen wij in Breda komen wonen. Wellicht nog eens tot ziens!"
Mervrouw Timmermans

10

"Het werken met de dame en heren van ROGA makelaars is een feestje. Ontspannen, vertrouwensvol, humorvol, zakelijk, open, transparant, to the point, no nonsense, scherp, onderhandelingsvaardig, tot in detail verzorgd, voorkomend, up tempo, afspraak is afspraak. De adviezen van Gijs en Nick snijden hout. Ze zijn altijd onderbouwd en als je 'tegengas' geeft luisteren ze, stellen vragen en leggen goed uit of en waarom ze je aanraden hun advies te volgen of juist niet. Dat alles in een ontspannen, gemakkelijke en respectvolle sfeer. En bovenal: op alle punten bleken de heren het bij het rechte eind te hebben. Vakmensen die hun markt kennen! ROGA makelaars is een typisch geval van klein en fijn!"
Dhr. Maassen

9,1

"Roga heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. De vraaggprijs was precies goed waardoor ons huis na 5 dagen al verkocht was."
Mevr. Mangnus

8,8

"Het was een prettige samenwerking en het huis binnen een dag verkocht voor de vraagprijs! Kan niet veel beter!"
Dhr. Pijnenburg

10

"Wij zijn zeer tevreden met Roga Makelaars. Gijs Schonck was de makelaar die ons huis heeft verkocht. Hij is behulpzaam, duidelijk en komt afspraken na. Communicatie is erg prettig. Ook heel het team van Roga staat klaar als je vragen hebt. Als mensen aan mijn vragen of ik een goede makelaar weet, dan zeg ik zeker Roga! Een dikke 10!"
Dhr. Wiegerink

9,3

"De communicatie verliep uitstekend, korte lijnen met makelaar Gijs en de vriendelijke dames op kantoor, open en eerlijke antwoorden op al mijn vragen en last but not least, binnen twee weken 9 bezichtigingen en naar aanleiding daarvan meteen verkocht!"
Mevr. Van Dommelen

Ons makelaarsteam staat áltijd voor jou klaar.