200639901919831 Spring naar content

Huis laten taxeren in Breda en omgeving

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Partijen willen graag weten wat de waarde is.

Wij verzorgen taxaties voor alle type woningen en voor alle doeleinden. Of het nu gaat om een aankoop- of verkoopbeslissing of een taxatie voor (her)financiering (wel of niet met waarde na verbouwing). Door onze deskundigheid, ervaring en uitgebreide informatiebronnen garanderen wij een realistisch en goed gefundeerd taxatierapport.

Bij het uitvoeren van een taxatie komt één van onze ROGA taxateurs bij jou langs om een taxatierapport voor je op te stellen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de staat van de woning en vergelijkbaar aanbod in de regio.

Nationale Hypotheek Garantie

Onze samenwerking met de Taxateurs Unie en het NWWI maakt het mogelijk voor jou een rapport te vervaardigen dat goedkeuring heeft van Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen zodat je een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) kunt verkrijgen.