Jouw huis succesvol verkopen in regio Breda doen we samen

We weten dat geen huis hetzelfde is, daarom behandelen we deze ook niet op dezelfde manier.

Je wilt je huis verkopen en kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Geen probleem, want wij helpen graag en dat doen we in de regio Breda al achtentwintig jaar. We staan je bij tijdens het hele traject om tips te geven en ingewikkelde zaken van je over te nemen. Kortom: we weten wat we doen, en dat doen we ook graag voor jou. Dit is hoe we het aanpakken:

in 4 stappen succesvol verkopen

1. Kennismaking

Jij kent je woning als geen ander, en om het huis op de best mogelijke manier in de markt te zetten willen we daar alles van weten. Daarom vinden we deze eerste stap zo belangrijk: een persoonlijke kennismaking.

Kennismaking

2. Aan de slag

Nu we jou en je huis wat beter kennen, kunnen we aan de slag. Elk pand krijgt bij ons een eigen website, omdat we weten dat er geen hetzelfde is. Zo komt je huis online het beste uit de verf.

Aan de slag

3. Kijkje nemen

Bij bezichtigingen door potentiële kopers gaat altijd één van onze makelaars mee. Doordat we tijdens het traject te allen tijde bereikbaar zijn voor je vragen en opmerkingen, kennen we alle nodige ins en outs om het huis op de beste manier te presenteren.

Kijkje nemen

4. Verkoop

We houden rekening met jouw wensen én die van de koper. Wanneer er meerdere biedingen zijn, zorgen wij ervoor dat we de beste match vinden. Een win-win-situatie.

Verkoop

Waarom ROGA?

Wij zijn ROGA, een full service makelaarskantoor dat waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Zowel tussen onze makelaars als met onze klanten, omdat elke aanvraag dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen we ervoor dat we uw woonwensen op de best mogelijke manier realiseren. En dat zonder gedoe: we staan namelijk altijd voor u klaar, óók ’s avonds en in het weekend.

Snel schakelen

Lokale kennis van de markt

Persoonlijke benadering en aandacht

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

Goed verhaal ROGA, we gaan aan de slag!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende waarde bepaling