200639901919831 Spring naar content

Jouw huis succesvol verkopen in regio Breda doen we samen

We weten dat geen huis hetzelfde is, daarom behandelen we deze ook niet op dezelfde manier.

Achter iedere verhuizing zit een verhaal: misschien verwacht je gezinsuitbreiding, wil je toch wonen in jouw oude vertrouwde stad of zoek je een huis met een heerlijke tuin, waar je kunt genieten van de zon. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Uiteraard staat vast dat je jouw woning goed wil verkopen. Wij begrijpen dat als geen ander.

Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in Breda, weten wij hoe wij jouw woning effectief en creatief in de markt moeten zetten. Een goede start is immers het halve werk.

Kies je voor ROGA Makelaars als verkoopmakelaar van jouw woning, dan mag je er zeker van zijn dat jouw huis opvalt. Samen bespreken wij de juiste verkoopstrategie van je huis: geen een verkoop is namelijk hetzelfde.

Nadat de verkoopstrategie is bepaald, gaan we aan de slag om jouw woning in de spotlights te zetten. Wij zorgen dat er een uitstekende presentatie wordt gemaakt: foto’s, 360-graden foto’s, video, plattegronden en een meetrapport. Uiteraard hoort hier ook een sprekende verkooptekst bij. Al deze zaken bundelen wij in een prachtige unieke website voor jouw woning. Kortom: het complete pakket. Natuurlijk kunnen wij ook zorg dragen voor 3D-impressies, mocht jouw woning nét dat beetje extra nodig hebben.

Als jij én wij tevreden zijn over alle geleverde diensten, dan is het tijd voor het echte werk: wij gaan jouw woning in de markt zetten! Dit doen wij o.a. op Funda, onze eigen website en social media. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat jouw woning opvalt. Daar zijn we erg creatief in.

Onze makelaars gaan op zoek naar de juiste koper voor jouw woning. Is uit de onderhandelingen dé perfecte match naar voren gekomen? Dan zorgen wij voor de administratieve en juridische afwikkeling van de verkoop. Tot je bij de notaris zit voor de eigendomsoverdracht, zijn wij jouw aanspreekpunt voor al jouw vragen over de verkoop van jouw woning. Wel zo handig!

Kennismaking

Aan de slag

Kijkje nemen

Verkoop

Waarom ROGA?

Of je nu een huis wil verkopen of juist een ander huis wil kopen: wij geloven dat persoonlijke aanpak het verschil maakt. Daarom staan jouw wensen bij ons centraal. Dit zie én voel je vooral terug in onze werkwijze.

Wij hebben oprechte interesse in jouw volgende stap. Wil jij jouw woonwensen met ons delen? Wij gaan graag met je aan de slag om deze in vervulling te laten gaan!

Altijd maatwerk

Groot netwerk in Breda en omgeving

Persoonlijk(heid) voorop!