fbpx

Jouw huis succesvol verkopen in regio Breda doen we samen

We weten dat geen huis hetzelfde is, daarom behandelen we deze ook niet op dezelfde manier.

Je wilt je huis verkopen en kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Geen probleem, want wij helpen graag en dat doen we in de regio Breda al achtentwintig jaar. We staan je bij tijdens het hele traject om tips te geven en ingewikkelde zaken van je over te nemen. Kortom: we weten wat we doen, en dat doen we ook graag voor jou. Dit is hoe we het aanpakken:

in 4 stappen succesvol verkopen

1. Kennismaking

Jij kent je woning als geen ander, en om het huis op de best mogelijke manier in de markt te zetten willen we daar alles van weten. Daarom vinden we deze eerste stap zo belangrijk: een persoonlijke kennismaking.

Kennismaking

2. Aan de slag

Nu we jou en je huis wat beter kennen, kunnen we aan de slag. Elk pand krijgt bij ons een eigen website, omdat we weten dat er geen hetzelfde is. Zo komt je huis online het beste uit de verf.

Aan de slag

3. Kijkje nemen

Bij bezichtigingen door potentiële kopers gaat altijd één van onze makelaars mee. Doordat we tijdens het traject te allen tijde bereikbaar zijn voor je vragen en opmerkingen, kennen we alle nodige ins en outs om het huis op de beste manier te presenteren.

Kijkje nemen

4. Verkoop

We houden rekening met jouw wensen én die van de koper. Wanneer er meerdere biedingen zijn, zorgen wij ervoor dat we de beste match vinden. Een win-win-situatie.

Verkoop

Waarom ROGA?

Wij zijn ROGA, een full service makelaarskantoor dat waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Zowel tussen onze makelaars als met onze klanten, omdat elke aanvraag dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen we ervoor dat we uw woonwensen op de best mogelijke manier realiseren. En dat zonder gedoe: we staan namelijk altijd voor u klaar, óók ’s avonds en in het weekend.

Snel schakelen

Lokale kennis van de markt

Persoonlijke benadering en aandacht

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

10

"Hele fijne samenwerking met Roga makelaars. Prettige mensen die met je meedenken en maatwerk leveren. Goede kennis van de woningmarkt en van de ontwikkelingen in de omgeving. Heel sterk in de communicatie. Bij ontwikkelingen wordt er direct teruggekoppeld. En wanneer actie nodig is wordt er snel gehandeld. Daarnaast is het team goed op elkaar ingespeeld. Heel fijn makelaarskantoor!"
De heer Koekkoek

10

"Wat een toppers!! Super toegankelijk, doen net dat stapje extra, ook als de zaken tegen zitten! En niet onbelangrijk ons huis was in no-time verkocht!"
De heer Sol

9,8

"Korte lijnen met de makelaar; persoonlijk contact, meedenkend en servicegericht. Kortom, een prettige samenwerking."
Mevrouw Flohr

10

"De verkoop van mijn huis is ontzettend snel gegaan. Het contact met Roga, zowel voorafgaand aan en gedurende de verkoop is heel prettig geweest. Door het kleine team met gemoedelijke sfeer is het kantoor heel toegankelijk. Iedereen komt heel integer, oprecht en no nonsense over. Een kantoor dat hard werkt gecombineerd met plezier en humor! Voor mij was het de perfecte match."
Mevrouw Pennings

9,3

"Fijn klein team zonder poeha. Betrokken, eerlijk en deskundig. Het snelle communiceren via de groepsapp vond ik heel prettig. Zonder Niek & Gijs tekort te willen doen was ik het meest enthousiast over Florent. Dat levelde super. Ook n compliment voor Jacqueline vind ik op zijn plaats. Bedankt allemaal!"
Mevrouw Rasenberg

10

"Wij zijn erg blij dat Roga makelaars onze woning voor ons heeft verkocht! Ze zijn een bekwaam team met kennis van de markt, actief handelen en veel lef! Een paar dagen voordat wij op vakantie gingen hebben we Roga de sleutel gegeven en toen we 24 dagen later thuis kwamen lag de verkoopovereenkomst op onze eettafel! Wij raden Roga zeker aan!"
Mevrouw De Jong

10

"Hele fijne makelaar. Ik was bij het eerste telefoongesprek al overtuigd van hun kunnen. We zijn dan ook per direct van start gegaan en hebben mijn huis binnen een week verkocht. Kundig, servicegericht, niets is teveel gevraagd, altijd snel een reactie en ook zeker belangrijk ze zijn heel aardig en geven je echte aandacht. Wat mij betreft DE makelaar van Breda!"
Mevrouw Wirken

9,0

"Vriendelijk en doeltreffend team. Altijd goed bereikbaar om te helpen en informatie te geven. Middels een Watsapp groep was iedereen op de hoogte. Regelde alle communicatie met de koper en de notaris goed. Ze hebben een goede fotograaf ingeschakeld zodat de woning mooi geadverteerd kon worden. Zeer tevreden!"
De heer Beerling

Goed verhaal ROGA, we gaan aan de slag!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende waarde bepaling