Jouw huis succesvol verkopen in regio Breda doen we samen

We weten dat geen huis hetzelfde is, daarom behandelen we deze ook niet op dezelfde manier.

Je wilt je huis verkopen en kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Geen probleem, want wij helpen graag en dat doen we in de regio Breda al achtentwintig jaar. We staan je bij tijdens het hele traject om tips te geven en ingewikkelde zaken van je over te nemen. Kortom: we weten wat we doen, en dat doen we ook graag voor jou. Dit is hoe we het aanpakken:

in 4 stappen succesvol verkopen

1. Kennismaking

Jij kent je woning als geen ander, en om het huis op de best mogelijke manier in de markt te zetten willen we daar alles van weten. Daarom vinden we deze eerste stap zo belangrijk: een persoonlijke kennismaking.

Kennismaking

2. Aan de slag

Nu we jou en je huis wat beter kennen, kunnen we aan de slag. Elk pand krijgt bij ons een eigen website, omdat we weten dat er geen hetzelfde is. Zo komt je huis online het beste uit de verf.

Aan de slag

3. Kijkje nemen

Bij bezichtigingen door potentiële kopers gaat altijd één van onze makelaars mee. Doordat we tijdens het traject te allen tijde bereikbaar zijn voor je vragen en opmerkingen, kennen we alle nodige ins en outs om het huis op de beste manier te presenteren.

Kijkje nemen

4. Verkoop

We houden rekening met jouw wensen én die van de koper. Wanneer er meerdere biedingen zijn, zorgen wij ervoor dat we de beste match vinden. Een win-win-situatie.

Verkoop

Waarom ROGA?

Wij zijn ROGA, een full service makelaarskantoor dat waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Zowel tussen onze makelaars als met onze klanten, omdat elke aanvraag dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen we ervoor dat we uw woonwensen op de best mogelijke manier realiseren. En dat zonder gedoe: we staan namelijk altijd voor u klaar, óók ’s avonds en in het weekend.

Snel schakelen

Lokale kennis van de markt

Persoonlijke benadering en aandacht

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

9

"Wij zijn zeer tevreden over Roga makelaars. Goede begeleiding, meedenkend en goed bereikbaar. Daarnaast vriendelijk, enthousiast maar ook doortastend en zakelijk. Gewoon zoals het hoort eigenlijk!"
Mervrouw Boekhout

10

"Je merkt gewoon dat de mensen weten waar ze je het over hebben. Dat begint al met de introductie waardoor je een goed indruk krijgt van de waarde van je woning en een realistische vraagprijs wordt vastgesteld. Over de voorgestelde verkooptactiek was ik zeer te spreken en het heeft ook geresulteerd in een hele snelle verkoop tegen een mooie verkoopprijs. Verder is het fijn dat er snel geschakeld kan worden. Ze zitten er bovenop, zijn snel met antwoorden, houden je op de hoogte van de reuring in de markt en doen er alles aan om de verkoop tot een succes te maken."
Mevrouw Boer

10

"Roga makelaar heeft ons huis super verkocht. Van strategie tot aanpak, alles is in de puntjes geregeld. Deskundig maar toch familiair en niet uit de hoogte, dit is wat veel makelaars naar onze mening wel hebben. Zodoende hebben we voor Roga gekozen en hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Als je een no nonsense makelaar zoekt, die met beidee benen op de grond staat en waar je echt een goed gevoel aan overhoud, moet je bij Roga makelaars zijn. Dank heren voor de fijne samenwerking."
De heer Van der Kwaak

8,5

"Het contact met de makelaar verliep bijzonder goed. Hij was alert op de ontwikkelingen m.b.t. de verkoop. Vriendelijk in de omgang en betrokken bij het proces."
De heer Van Steenderen

9,0

"Het contact met de makelaar verliep goed, we hadden verwacht dat het toch wel enkele maanden zou duren voordat ons chalet verkocht zou zijn. Vooral omdat het winter was en niet bepaald een goede tijd voor de verkoop van een chalet. Maar het is toch nog snel verkocht, Gijs bedankt hiervoor!"
De heer Van Rijckevorsel

10

"Proces is zeer snel verlopen en alle verplichtingen zijn goed en snel nagekomen. Verder is het huis voor een goeie prijs verkocht."
De heer Suiker

Goed verhaal ROGA, we gaan aan de slag!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende waarde bepaling