Jouw huis succesvol verkopen in regio Breda doen we samen

We weten dat geen huis hetzelfde is, daarom behandelen we deze ook niet op dezelfde manier.

Je wilt je huis verkopen en kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Geen probleem, want wij helpen graag en dat doen we in de regio Breda al achtentwintig jaar. We staan je bij tijdens het hele traject om tips te geven en ingewikkelde zaken van je over te nemen. Kortom: we weten wat we doen, en dat doen we ook graag voor jou. Dit is hoe we het aanpakken:

in 4 stappen succesvol verkopen

1. Kennismaking

Jij kent je woning als geen ander, en om het huis op de best mogelijke manier in de markt te zetten willen we daar alles van weten. Daarom vinden we deze eerste stap zo belangrijk: een persoonlijke kennismaking.

Kennismaking

2. Aan de slag

Nu we jou en je huis wat beter kennen, kunnen we aan de slag. Elk pand krijgt bij ons een eigen website, omdat we weten dat er geen hetzelfde is. Zo komt je huis online het beste uit de verf.

Aan de slag

3. Kijkje nemen

Bij bezichtigingen door potentiële kopers gaat altijd één van onze makelaars mee. Doordat we tijdens het traject te allen tijde bereikbaar zijn voor je vragen en opmerkingen, kennen we alle nodige ins en outs om het huis op de beste manier te presenteren.

Kijkje nemen

4. Verkoop

We houden rekening met jouw wensen én die van de koper. Wanneer er meerdere biedingen zijn, zorgen wij ervoor dat we de beste match vinden. Een win-win-situatie.

Verkoop

Waarom ROGA?

Wij zijn ROGA, een full service makelaarskantoor dat waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Zowel tussen onze makelaars als met onze klanten, omdat elke aanvraag dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen we ervoor dat we uw woonwensen op de best mogelijke manier realiseren. En dat zonder gedoe: we staan namelijk altijd voor u klaar, óók ’s avonds en in het weekend.

Snel schakelen

Lokale kennis van de markt

Persoonlijke benadering en aandacht

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons op Funda met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en streven er dan ook naar om iedere dag opnieuw weer een stukje beter te worden.

10

"Gisteren hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe appartement. Vandaag begint de stukadoor al met de eerste werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij er straks prettig gaan wonen. Graag willen wij jullie bedanken voor de plezierige samenwerking: Colette voor de goede zorgen, Niek voor zijn adviezen en Gijs voor zijn inbreng gisteren. Vanaf eind november zullen wij in Breda komen wonen. Wellicht nog eens tot ziens!"
Mervrouw Timmermans

10

"Het werken met de dame en heren van ROGA makelaars is een feestje. Ontspannen, vertrouwensvol, humorvol, zakelijk, open, transparant, to the point, no nonsense, scherp, onderhandelingsvaardig, tot in detail verzorgd, voorkomend, up tempo, afspraak is afspraak. De adviezen van Gijs en Nick snijden hout. Ze zijn altijd onderbouwd en als je 'tegengas' geeft luisteren ze, stellen vragen en leggen goed uit of en waarom ze je aanraden hun advies te volgen of juist niet. Dat alles in een ontspannen, gemakkelijke en respectvolle sfeer. En bovenal: op alle punten bleken de heren het bij het rechte eind te hebben. Vakmensen die hun markt kennen! ROGA makelaars is een typisch geval van klein en fijn!"
Dhr. Maassen

9,1

"Roga heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. De vraaggprijs was precies goed waardoor ons huis na 5 dagen al verkocht was."
Mevr. Mangnus

8,8

"Het was een prettige samenwerking en het huis binnen een dag verkocht voor de vraagprijs! Kan niet veel beter!"
Dhr. Pijnenburg

10

"Wij zijn zeer tevreden met Roga Makelaars. Gijs Schonck was de makelaar die ons huis heeft verkocht. Hij is behulpzaam, duidelijk en komt afspraken na. Communicatie is erg prettig. Ook heel het team van Roga staat klaar als je vragen hebt. Als mensen aan mijn vragen of ik een goede makelaar weet, dan zeg ik zeker Roga! Een dikke 10!"
Dhr. Wiegerink

9,3

"De communicatie verliep uitstekend, korte lijnen met makelaar Gijs en de vriendelijke dames op kantoor, open en eerlijke antwoorden op al mijn vragen en last but not least, binnen twee weken 9 bezichtigingen en naar aanleiding daarvan meteen verkocht!"
Mevr. Van Dommelen

Goed verhaal ROGA, we gaan aan de slag!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende waarde bepaling