200639901919831 Spring naar content

ROGA makelaars is dé makelaar in het Ginneken

ROGA Makelaars: de makelaar in het Ginneken en omstreken

Heb je besloten om je prachtige woning in het Ginneken te verkopen? Of wil je juist op zoek naar jouw nieuwe woning in deze wijk? Dan ben je bij ROGA Makelaars aan het juiste adres! Wij staan te popelen om voor je aan de slag te gaan! Wij weten als geen ander wat er in het Ginneken speelt op het gebied van de woningen en kunnen je daarom uitstekend adviseren. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leren je graag beter kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten! Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven je alle informatie die je zoekt over het kopen en verkopen van een woning in het Ginneken.

Verkoop je huis in het Ginneken

Het verkopen van een huis of appartement is makkelijker gezegd dan gedaan. Eenmaal het besluit genomen zijn er ontzettend veel zaken waar je aan moet denken. Naast dat het organisatorisch veel werk is vergt het ook emotioneel veel werk. Laat ons helpen bij dit proces. Als makelaar in het Ginneken nemen we graag je zorgen weg. Samen gaan we op zoek naar de juiste koper voor de woning. Benieuwd wat de waarde is van je huis? Laat een vrijblijvende waardebepaling inplannen.

Een huis kopen in het Ginneken

Zie jij jouw toekomst voor je in het Ginneken en ga je op zoek naar jouw droomhuis? Bij ROGA Makelaars ben je aan het juiste adres. We kennen Breda op onze duim, zo ook het Ginneken. Het Ginneken staat vol leuke, karakteristieke huizen uit de jaren 30. Ontzettend sfeervol en gezellig. Winkeltjes, pittoreske straatjes en natuurlijk het marktje. Het is een idyllische plek om te wonen. Binnen een paar minuten bevind je jezelf in het centrum van het altijd bruisende Breda. Als natuurliefhebber kun je je hart ophalen. Langs het Markdal kun je genieten van de prachtige natuur. Heb je een aankoopmakelaar in het Ginneken nodig? Wij helpen je bij de zoektocht naar een huis of appartement. Een woning die past bij jou en aansluit aan je wensen.

Ben je benieuwd naar ons eigen aanbod van dit moment? Bekijk het huidige aanbod aan bestaande bouw. Misschien zit er al een leuke woning voor je tussen!

ROGA Makelaars helpt je verder

Onze professionals weten precies wat er gebeurt op de huizenmarkt van Breda. Hier hoort het Ginneken uiteraard ook bij. Bij het kopen en verkopen van een woning komt veel kijken. Laat ons helpen bij het vinden van je droomhuis of het verkopen van jouw huidige woning of appartement. We geven iedere aanvraag hetzelfde enthousiasme. ROGA Makelaar is de makelaar in het Ginneken!