200639901919831 Spring naar content

ROGA makelaars is dé makelaar in de Bredase wijk Heuvel

ROGA Makelaars: ook jouw makelaar in de Heuvel!

Ben je woonachtig in de gezellige wijk Heuvel, maar ben je benieuwd wat de huidige verkoopwaarde van jouw woning? Of wil je je verkoopplannen eens bespreken met een makelaar? Dan ben je bij ROGA Makelaars aan het juiste adres! Wat jouw vraag ook is, wij staan klaar om voor je aan de slag te gaan. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk en het kopen of verkopen van een woning is een grote stap. Wij helpen je graag op weg!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij kennen de wijk Heuvel als geen ander en kunnen je daarom goed adviseren over het verkopen of aankopen van een leuke woning.

Verkoop je huis in de wijk Heuvel

Overweeg je om jouw fijne woning te verkopen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars. Er komt veel kijken bij de verkoop van een woning, zowel organisatorisch als emotioneel. Laat ons je helpen bij het proces! Samen gaan we op zoek naar de juiste koper voor de woning.

Een goede klik met een makelaar is sowieso erg belangrijk: wij laten je graag kennis maken met ROGA Makelaars tijdens een vrijblijvende waardebepaling. Na deze afspraak weet je wat er bij de verkoop van een woning komt kijken, hoe wij jou ontzorgen en wat de huidige verkoopwaarde van jouw woning is.

Een huis kopen in de wijk Heuvel

Droom jij van een prachtige woning in de Heuvel of heb je je droomhuis al op het oog? Wij adviseren je graag over de aankoop van een nieuwe woning in deze leuke wijk in Breda. De afgelopen jaren hebben wij diverse woningen aan- en verkocht in de Heuvel.

De wijk de Heuvel ligt in het zuidwesten van Breda. In deze wijk vind je veelzijdigheid: verschillende leeftijden, culturen en woningen zie je terug in deze wijk. Midden in de Heuvel, aan het Dr. Struyckenplein vind je alle winkels voor de dagelijkse boodschappen en behoeften. Verder vind je in de wijk diverse basisscholen, kinderopvangfaciliteiten en sportvoorzieningen. Vanuit de Heuvel ben je in enkele autominuten in het gezellige stadscentrum van Breda, maar ook op de woonboulevard of de uitvalswegen rondom Breda. De afgelopen jaren is deze wijk zeer ontwikkeld en dat ervaar je goed als je je in de wijk bevindt. Je vindt er zowel nieuwbouw-woningen als karakteristieke panden. Hebben wij je overtuigd van deze leuke wijk? Wij helpen je graag met je zoektocht naar jouw nieuwe woning of appartement. Een woning die past bij jou en aansluit aan je wensen: dat is wat wij belangrijk vinden!

Ben je benieuwd naar ons eigen aanbod van dit moment? Bekijk het huidige aanbod aan bestaande bouw. Misschien zit er al een leuke woning voor je tussen!

ROGA Makelaars helpt je verder

Onze professionals weten precies wat er gebeurt op de huizenmarkt van Breda. Hier hoort de Bredase wijk Heuvel uiteraard ook bij. Bij het kopen en verkopen van een woning komt veel kijken. Laat ons helpen bij het vinden van je droomhuis of het verdienen van een mooi bedrag voor je woning. We geven iedere aanvraag hetzelfde enthousiasme. We staan voor je klaar, ook in de avonduren en het weekend. ROGA Makelaar is de makelaar in de Heuvel!