200639901919831 Spring naar content

Jouw huis verkopen in Breda? Wij staan als verkoopmakelaar voor je klaar!

"We weten dat geen huis hetzelfde is, daarom behandelen we deze ook niet op dezelfde manier"

Achter iedere verhuizing zit een verhaal. Misschien verwacht je gezinsuitbreiding of zoek je na jaren in een appartement gewoond te hebben een huis met een heerlijke tuin. Wat de reden voor jouw verhuizing ook is, jij wilt jouw huidige woning uiteraard zo goed mogelijk verkopen.

Als verkoopmakelaar in Breda en omgeving weten wij precies hoe wij jouw woning zo effectief en creatief mogelijk in de markt kunnen zetten. Wij hebben jarenlang ervaring en een groot netwerk en hebben alle skills om jou te helpen je huis te verkopen in Breda en omstreken.

Benieuwd wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen? Plan dan een afspraak met een van onze enthousiaste makelaars. Uiteraard is een waardebepaling of kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend.

Verkoopmakelaar in Breda en omgeving

Ben je op zoek naar een betrouwbare verkoopmakelaar in Breda en omstreken, dan ben je bij ROGA Makelaars aan het juiste adres. Wij weten precies wat er komt kijken bij een huis verkopen in Breda en omgeving en zorgen er altijd voor dat jouw woning opvalt. Samen met jou bespreken wij de juiste verkoopstrategie voor jouw huis: geen één verkoop is namelijk hetzelfde.

Kennismaking

Aan de slag

Bezichtigingen

Verkoop

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek komt een verkoopmakelaar langs bij jouw woning. Onze makelaar bekijkt jouw woning, voert een geheel vrijblijvende waardebepaling uit en gaat het gesprek met je aan over hoe wij als ROGA Makelaars de verkoop van jouw woning aanpakken. Na dit gesprek weet je de waarde van jouw woning in de huidige markt en ben je een stuk wijzer over wat er allemaal bij de verkoop van een huis komt kijken.

Aan de slag

Nadat de verkoopstrategie is bepaald, gaan we aan de slag om jouw woning in de spotlights te zetten. Wij zorgen dat er een uitstekende presentatie wordt gemaakt: foto’s, 360-graden foto’s, video, plattegronden en een meetrapport. Uiteraard hoort hier ook een sprekende verkooptekst bij. Al deze zaken bundelen wij in een prachtige unieke website voor jouw woning. Kortom: het complete pakket. Natuurlijk kunnen wij ook zorg dragen voor 3D-impressies, mocht jouw woning nét dat beetje extra nodig hebben.

Als jij én wij tevreden zijn over alle geleverde diensten, dan is het tijd voor het echte werk: wij gaan jouw woning in de markt zetten! Dit doen wij o.a. op Funda, onze eigen website en social media. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat jouw woning opvalt. Daar zijn we erg creatief in.

Verkoop

Onze makelaars gaan op zoek naar de juiste koper voor jouw woning. Is uit de onderhandelingen dé perfecte match naar voren gekomen? Dan zorgen wij voor de administratieve en juridische afwikkeling van de verkoop. Ook nadat je bij de notaris bent geweest voor de eigendomsoverdracht, is jouw verkoopmakelaar het aanspreekpunt voor al jouw vragen over de verkoop van jouw woning. Wel zo handig!

Gaan wij samen op zoek naar jouw droomwoning?

Jouw huis verkopen in Breda? Een makelaar van ROGA Makelaars heeft alle kennis en contacten in huis om jou te helpen om jouw huidige woning zo goed mogelijk in de markt te zetten en te verkopen.

Persoonlijk(heid) voorop!

Groot netwerk in Breda en omstreken

Deskundig advies