Hertzogstraat 1B, {plaats}

Plaats
Breda
Vraagprijs
€ 200.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1955
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
73 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Ben je op zoek naar een super tof appartement, gelegen in de geweldige wijk Sportpark, kom dan snel een kijkje nemen! De woning is gelegen op de bovenste woonlaag waardoor je een fantastisch uitzicht hebt. Onderin het souterrain heb je de beschikking over een eigen riante berging van ongeveer 18 vierkante meter. De woning is gelegen aan een plein waardoor je vanuit de woonkamer een vrij uitzicht hebt. voor de deur is altijd voldoende parkeergelegenheid. Op korte afstand bevindt zich het overdekte winkelcentrum De Burcht waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Het Valkeniersplein, alsook het stadscentrum en de Ginnekenmarkt bereik je snel per fiets en zelfs te voet. Wonen op een geweldige plek, bel ons gerust op!

Vanuit de centrale voordeur, welke de toegang biedt tot 6 appartementen, bereik je de woning. Dit appartement is gelegen op de bovenste woonlaag.

Via de voordeur bereik je de hal. Deze hal biedt de toegang tot de woonkamer, de twee slaapkamers, de keuken en het toilet. De badkamer bereik je via de keuken. Het toilet is voorzien van een fonteintje. De lichte woonkamer is voorzien van een raam aan de zijkant en hier is de moederhaard geplaatst. Aan de achterzijde bevindt zich de deur naar het grote balkon en aan de voorzijde bevindt zich de deur naar het balkon aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig vrij uitzicht over het plein aan de voorzijde en vanaf het balkon aan de achterzijde kijk je uit over de tuinen van de appartementen op de eerste woonlaag.

De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en via een deur bereik je het balkon aan de achterzijde.

De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en vanuit deze kamer bereik je tevens het balkon aan de voorzijde.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Via een deur bereik je het balkon aan de achterzijde.

De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Bijzonderheden
– Top locatie in Sportpark
– Gelegen op de bovenste woonlaag
– Balkon aan de achterzijde en aan de voorzijde (dit balkon is gelegen op het zuidwesten)
– Prachtig, vrij uitzicht
– Riante berging
– VVE bijdrage ca. € 130,- per maand (Hierin zit o.a. opstalverzekering, reservering voor het klein en groot onderhoud)
– Op korte afstand van het winkelcentrum De Burcht en het Valkeniersplein
– Op enkele fietsminuten bereik je het stadscentrum.

Foto's

Plattegronden